Creative CT, e-commerce, e-commerce agency, webshops

Over ons

We werken sámen met jou

We zorgen dat jouw website snel live gaat

Je werkt met unieke multidisciplinaire teams aan een totale digitale oplossing

Missie en visie

Wij willen de maximale potentie uit jouw e-commerce business halen. We verbinden jou met je doelgroep. Dit doen we altijd datadriven, omdat we op deze manier zeker weten dat we toegevoegde waarde leveren. Hierdoor bieden wij jou de beste e-commerce samenwerking.

Alles over onze missie en visie

DNA en cultuur

Wij handelen altijd volgens onze kernwaarden: focus, respect, openheid, moed/lef en commitment. In ons team zitten enkel specialisten die geloven in onze kernwaarden en onze cultuur. Wij vinden ruimte voor ontwikkeling en groei ontzettend belangrijk.

Alles over ons DNA en onze cultuur

Onze aanpak

Onze aanpak is er op gericht om de beste versie van jouw e-commerce omgeving te ontwikkelen. Om samen een richting te bepalen, werken wij met de Scaling Up-methode. Wij werken volgens de scrum-methodiek en het tribe-model. Scrum geeft jou als klant transparantie en zekerheid dat wij toegevoegde waarde leveren. Het tribe-model zorgt voor een optimale interne samenwerking.

Alles over onze aanpak

Ons team

Ons team bestaat uit meer dan twintig specialisten. We zijn trots op de soepele samenwerking tussen developers, designers en marketeers. Onze product owners, scrum masters maken deze samenwerking mogelijk.

Leer het team kennen

Onze partners

Samen sta je sterker. Daarom werken wij op sommige vlakken samen met inspirerende partners. Zo kunnen wij jouw bedrijf naar een nóg horen niveau brengen.

Bekijk onze partners