DNA & Cultuur

DNA & Cultuur

Na bijna 10 jaar gooiden we het roer om en kozen we voor de naam ‘Creative CT’. CT staat voor Commerce & Technology en zegt alles over onze expertise en diensten. Maar in onze naam zit zoveel meer. Het is ons DNA, onze cultuur en onze geschiedenis.

Growth driven e-commerce

Creative CT is growth driven. We focussen ons op groei. Als mens, team en bedrijf. Door ons te richten op groei kunnen we ons continu blijven ontwikkelen en verbeteren, en kunnen we de beste producten voor onze opdrachtgevers opleveren.

We hanteren 4 pijlers voor groei;

  • Culture
  • Mindset
  • Team
  • Results

Growth culture

Growth driven vind je terug in onze cultuur. We zijn een lerende omgeving en faciliteren elkaar hierin. Van interne workshops en tijd om nieuwe skills onder de knie te krijgen, tot speciale opleidingsbudgetten. Om onze groei bij te houden, stellen we meetbare doelen op. En natuurlijk vieren we zowel onze successen als onze fouten.

Nieuwe ideeën worden toegejuicht en zowel successen als fouten) worden gevierd!

Growth mindset

Ook in onze mindset zijn we growth driven: we groeien als mens. Ons team bestaat dan ook uit individuen die de beste willen zijn in hun vakgebied. Het zijn nieuwsgierige, slimme en hardwerkende mensen die zich blijven ontwikkelen en niet bang zijn om fouten te maken. Het zijn generaliserend specialisten en allrounders (T-shaped) die achter de principes van Agile staan. Samen vormen deze individuen een sterk en veerkrachtig team dat goed samenwerkt en elkaar helpt.

Growth team

Met zoveel sterke individuen, kunnen we een growth team zijn. Een team dat elkaar motiveert, uitdaagt om met de beste ideeën te komen en elkaar aanmoedigt om te experimenteren. Er is ruimte om kritisch te zijn op elkaar. Zo blijft het team zich ontwikkelen.
Het team van Creative CT groeit, bijvoorbeeld door aandacht te geven aan elkaar en interesse te tonen. Immers, alles wat je aandacht geeft groeit. Het is leuk om zo met elkaar bezig te zijn. We maken ons werk leuk, we lachen veel en zijn transparant. En misschien wel het belangrijkste: we respecteren elkaar.

Growth results

Alles wat we doen, doen we voor onze klant. Daarom staat in al onze keuzes de klantwaarde voorop, gaan we altijd voor een 9 en niet voor een 6, en hebben we oog voor details. We boeken mooie resultaten. En met deze groeiende resultaten sluiten we de rij af. Want voor onze inspanningen hopen we erkenning te krijgen. Dat kregen we eerder al, bijvoorbeeld door nominaties bij de FD Gazellen en de Technology Fast50 (Deloitte). Daarnaast zijn we er trots op dat we de eerste Magento-partner van Oost-Nederland zijn. We hopen dat we in de toekomst nog meer mooie awards en nominaties ontvangen.

Growth driven e-commerce model

We hanteren de volgende voorwaarden voor een project;

  • Een interessante business case met een SMART doelstelling
  • Gerichte doelgroep en optimale ervaring voor de gebruiker
  • Een technische omgeving die veilig, snel en schaalbaar is

Lees meer over onze Growth driven e-commerce model

Unleash your digital potential

E-commerce expert