DNA & cultuur

Lees hier alles over onze pijlers, kernwaarden en talent development.

Alles draait bij Creative CT om groei. Het allerbelangrijkst is de groei van jouw bedrijf. Wij gaan je helpen om de volgende stap in je e-commerce business te zetten. Want dáár zit de grootste groei voor alle bedrijven: een goede e-commerce omgeving inclusief bijbehorende online zichtbaarheid. Door jouw business te laten groeien, groeien wij ook. We leren constant bij en ontwikkelen ons op professioneel en persoonlijk vlak. Daar pluk jij de vruchten van!

Onze pijlers

Creative CT is gericht op de groei van jouw bedrijf. Dit doen we met een agile mindset en de scrum werkmethodiek. We hebben vier pijlers om aan vast te houden in onze dagelijkse jacht naar groei.

Onze 4 pijlers:

 • Culture
  We willen plezier hebben terwijl we onze doelen halen. Plezier in ons werk, plezier met elkaar en plezier in het eindproduct naar jou als klant.
 • Mindset
  We zijn niet bang om fouten te maken, want van fouten kun je leren. We leren van elkaars fouten en zorgen er samen voor dat we ze geen tweede keer maken.
 • Team
  We denken niet in eilandjes, wij werken met teams waarin verschillende specialisten samenwerken. Dit maakt ons snel, flexibel en uniek.
 • Results
  We komen tot de beste resultaten in een ontspannen werksfeer. We gaan voor kwaliteit: alles wat we opleveren levert resultaat op voor onze klanten.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden helpen ons om vast te houden aan onze visie en missie. Ze helpen ons om iedere dag het beste uit onszelf te halen.

Onze 5 kernwaarden:

 • Focus
  Wij stellen KPI’s en duidelijke doelen vast. Onze focus ligt op kwaliteit, niet op kwantiteit.
 • Respect
  We hebben respect voor andere meningen en proberen deze te begrijpen, ook als dat iets meer tijd kost. We gaan altijd positief met elkaar om.
 • Openheid
  We zijn altijd transparant naar elkaar en naar jou als klant. De scrum werkmethodiek geeft jou als klant continu 100% inzicht in het project.
 • Moed en lef
  We durven te kijken naar nieuwe technologieën om jou voorsprong op de concurrentie te geven.
 • Commitment
  Onze afspraken zijn onvoorwaardelijk: we komen ze altijd na. We gaan vol voor onze doelstellingen, planningen en deadlines.

Talent development

We vinden het belangrijk dat onze werknemers groeien op professioneel én persoonlijk vlak. De ontwikkeling van onze werknemers en onze teams draagt bij aan de ontwikkeling van Creative CT en de groei van Creative CT draagt bij aan de ontwikkeling van jouw bedrijf.

Wij zijn actief bezig met de ontwikkeling van onze werknemers. Drie keer per jaar houden we talent development gesprekken om professionele en persoonlijke doelen te stellen. Vervolgens maken we gezamenlijk een plan om deze doelen te bereiken.

Professionele ontwikkeling

Hoe meer aandacht wij aan talent development geven, hoe meer wij te bieden hebben aan jou. Wij stimuleren de professionele ontwikkeling van onze werknemers op verschillende manieren. Zo volgen onze werknemers opleidingen en cursussen of gaan ze naar conferenties. Hierdoor worden ze nóg beter in hun vak. Team overstijgend passen we het tribe-model toe, dat perfect aansluit bij onze behoefte om kennis met elkaar de delen. In het tribe-model leren specialisten buiten de teams om van elkaar in bijvoorbeeld een chapter met enkel marketeers of developers.

Persoonlijke ontwikkeling

In onze talent development gesprekken komt de persoonlijke ontwikkeling uitgebreid aan bod. Karaktereigenschappen die de werknemer verder helpen bij het bereiken van het doel worden aangestipt. Iedere werknemer doet een BUTTONS persoonlijkheidstest om deze karaktereigenschappen in kaart te brengen.

Wij vinden dat de persoon achter de werknemer nooit vergeten mag worden. Personeel dat goed in zijn vel zit, presteert beter. Voor jou als klant betekent dit dat je de garantie hebt dat er specialisten aan jouw project werken die klaar zijn voor een topprestatie!