NAVISION webshop koppeling

NAVISION webshop koppeling

Integreer met NAVISION, zodat uw klanten, orders en voorraad gesynchroniseerd wordt met Magento 2.

NAVISION webshop koppeling Magento 2

NAVISION koppeling voor Magento 2 webshops

Creative CT heeft een maatwerk Magento 2 module ontwikkeld, waarbij NAVISION, Microsoft Dynamics NAV, geïntegreerd wordt met Magento 2. De module zorgt ervoor dat al het verkoop-, inkoop-, operations-, accounting- en voorraadbeheer met NAVISION gesynchroniseerd wordt, zoals hieronder in de lijst weergegeven. We helpen je graag bij het ontwikkelen van jouw Magento B2B webshop.

  • Klanten
  • Orders
  • Voorraad
  • Producten
  • Staffelprijzen
  • Kredietlimieten
  • Prijzen
  • ETIM-classificatie

Voor bedrijven die NAVISION gebruiken, met name groothandels, biedt Creative CT met de koppeling een mooie oplossing voor hun Magento 2 webshop. De groothandel kan de gewenste data live synchroniseren met Microsoft Dynamics NAV. Alle mutaties die gebeuren in Magento, zullen automatisch doorgezet worden naar het ERP pakket van NAVISION. Op deze manier kun je gebruiken blijven maken van jouw vertrouwde omgeving. Een effectieve manier om jouw B2B portal te ontwikkelen.

NAVISION is een uitgebreid softwarepakket. Het kan daarom zijn dat de Magento koppeling met jouw NAVISION omgeving op maat gemaakt moet worden. Creative CT inventariseert graag samen met jou de mogelijkheden.

NAVISION koppeling met een ander webshop platform

Creative CT kan voor jou een NAVISION koppeling op maat ontwikkelen. Op basis van de Magento 2 module kan Creative CT een maatwerk module maken voor jouw gewenste platform. Denk bijvoorbeeld aan Magento 1, Shopware of Symfony. Staat uw e-commerce platform er niet bij? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Laat jouw NAVISION koppeling ontwikkelen door Creative CT

Creative CT bestaat sinds 2010 en heeft ruime ervaring in de B2B branche. U kunt rekenen op een kwalitatieve oplossing, die stabiel is en tevens rekening houdt met schaalbaarheid van uw webshop.