Magento B2B webshop

Magento B2B webshop

Een krachtige e-commerce omgeving om jouw B2B klanten te faciliteren

Waarom een B2B webshop?

Bedrijven die zaken doen met andere bedrijven. In deze markt ontwikkelt de digitalisering zich in hoog tempo. Zelfs in de meest traditionele B2B markten blijkt de digitalisering van bedrijfsprocessen en het aanbod van producten een steeds grotere rol te gaan spelen. Bedrijven die hun online en offline bedrijfsactiviteiten goed weten te integreren zijn over het algemeen dan ook het meest succesvol en groeien het snelst. Creative CT helpt middelgrote en grote bedrijven met Growth driven e-commerce (GDE) hun bedrijfsstrategie te vertalen naar online web technologie en online marketing om haar opdrachtgevers een concurrentievoordeel te geven.

Een B2B webshop of B2B portal in deze tijd is onmisbaar.

Magento B2B webshop functionaliteit

De Magento webshops die wij voor B2B ontwikkelen hebben we veelal de volgende doelstellingen:

 • Realisatie (hogere) online omzet
 • Kostenbesparing
 • Bestelgemak voor B2B klanten
 • Groter bereik (internationalisering)
 • Minder fouten en proces automatisering
 • Snelheid en bereikbaarheid

De Magento 2 Open Source of Adobe Commerce webshop software biedt de mogelijkheid om eenvoudig alle B2B functionaliteit te implementeren in jouw webshop. In principe is alles op maat te maken zodat het aansluit op de behoefte en de processen van het bedrijf kan ondersteunen. Er zijn legio modulebouwers die in de vraag om specifieke B2B functionaliteit voorzien. En als de module bouwers geen uitkomst bieden kunnen de bedrijfsspecifieke functies er door middel van maatwerk ontwikkeling ingebouwd worden. Verder biedt Magento Commerce ‘out of the box’ een enorm scala aan B2B features.

Denk bij B2B features bijvoorbeeld aan;

 • Quick Order extensie (snel en eenvoudig zoeken en bestellen).
 • Offerte-module (offerte aanvragen en omzetten in bestelling).
 • Klantspecifieke prijzen (speciale prijzen/kortingen per klant).
 • ERP-koppeling voor product- en klantdata.
 • Betaalmethodes en betaalvoorwaarden.
 • Prijzen inclusief of exclusief btw tonen.
 • Prijzen verbergen achter login.

Start nu met de realisatie van jouw Magento B2B webshop.

Een Magento B2B webshop door Creative CT

Met een B2B Magento webshop van Creative CT ben je als bedrijf in staat snel te reageren, of vroegtijdig te anticiperen op veranderingen in de markt en de behoeften van je klant. Tevens helpt Creative je gedurende de tijd dat we de webshop beheren de concurrentie voor te blijven, door onze kennis op gebied van e-commerce en online marketing met onze klanten te delen. Wij stemmen de Magento 2 B2B webshop af op ondersteuning van de bestaande bedrijfsprocessen waardoor er enkel sprake is van toegevoegde waarde, zoals een van de uitgangspunten die we hierboven hebben opgesomd. Tevens bedenken wij samen met de opdrachtgever hoe we de markt nog beter kunnen bedienen.

Creative CT is verder gespecialiseerd in het maken van koppelingen van de Magento 2 B2B webshop met andere systemen, zoals ERP, CRM, WMS, Datapools , PIM, etc., zodat zelfs vergaande ketenintegratie mogelijk wordt gemaakt.

Magento B2B ERP koppelingen

Creative CT kan jouw Magento B2B webshop koppeling met o.a. SAP, Exact Globe en Navision.

Ook nadat de Magento 2 B2B webshop door Creative CT in productie is genomen blijft Creative CT nauw betrokken bij de online bedrijfsactiviteiten door middel van beheer en uitbreiding van de B2B webshop, zodat een goede performance van de webshop goed blijft en de marktontwikkelingen op de voet kunnen worden gevolgd. Het is altijd verstandig om een Service Level Agreement (SLA) met elkaar op te stellen om zo de verwachtingen helder vast te leggen.

Bekijk onze algemene Magento webshop pagina voor meer uitgebreide informatie over onze Magento dienstverlening