Creative CT overgenomen door eigen medewerkers!

30 juni 2021 15:08
Laatste update: 7 december 2022 17:00
Door Chantal van de Vijver
Categorie: Nieuws en Events

De afgelopen maanden heeft zich achter de schermen bij Creative CT een overname afgespeeld. Nadat duidelijk is geworden dat Bas Janssen graag het stokje wilde overdragen om andere uitdagingen aan te gaan, twijfelden Shanna, Joost, Jarno, Pim, Marcel en Saskia geen moment. Ze besloten samen om een stap naar voren te doen met een groot hart voor de zaak en vertrouwen in de richting die reeds was ingeslagen.

Samen met een investeerder hebben ze dan ook Creative CT in juni overgenomen wat een nieuwe betekenis geeft aan hun rol binnen het team. Samen met het team gaan ze verdere invulling geven aan de groeiambities van ons prachtige bedrijf!

Management Team Creative CT

Van top down naar Agile

Als team is er al hard gewerkt om de top down structuur te transformeren naar Agile multidisciplinair teams die scrum ademen en dit elke dag verder willen perfectioneren. Dit gaat onverminderd door, omdat wij geloven dat deze werkwijze waarde toevoegt aan de digitaliseringstrajecten van onze opdrachtgevers. Inmiddels zijn er 3 zelfsturende teams, waarbij het management facilitair is geworden aan de teams.

De afgelopen 2 jaar zijn er veel veranderingen doorgevoerd om te komen waar we nu staan. Door de Agile werkwijze en scrum-methodiek, kan er op een flexibele manier software ontwikkeld worden. Daarbij gaan we echt een partnership aan met opdrachtgevers.

Onze opdrachtgevers staan centraal en wij luisteren goed naar wat zij willen. Samen brengen we hun wensen en eisen goed in kaart voordat we beginnen met ontwikkelen.
Joost Valentijn

Ontwikkelingen in E-commerce

Er zijn de afgelopen jaren enorm veel IT bedrijven bij gekomen in Twente. De E-commerce wereld is een samenkomst van verschillende disciplines. Binnen de branche staat de invulling van de klantvraag door innovatieve technieken voorop, zoals bijvoorbeeld Product information management (PIM) integraties, maatwerk webshops, Symfony, Shopware en Magento open source en commerce, klantportalen, conversieoptimalisatie, ERP koppelingen en Progressive Web Apps (PWA).

Tijdens het werk houden we rekening met de marketingstrategie, UX interface designs en een snelle time to market. Wij hechten heel veel waarde aan de Scrum methodiek en werken in het MT volgens de Scaling Up methode.
Marcel ten Hoopen

Er verandert weinig

Creative CT wijzigt niet van naam, maar voor de overname is echter wel een nieuwe BV tot stand gekomen: Endriven BV. Endriven BV heeft de naam én de activiteiten overgenomen. Er verandert dus gedurende de dag-tot-dag operatie niets! We blijven onze opdrachtgevers voorzien van strategisch advies en ondersteuning op het gebied van E-commerce strategie, maatwerk software, UX/UI design, online marketing, webshops, platformen en proces automatisering.

Maak kennis met ons

Wil je de kracht ervaren van de samenwerking met ons? We vertellen je graag over de meerwaarde die wij kunnen leveren dankzij de unieke samenstelling van onze teams, onze werkwijze en methodiek.

Maak kennis met ons, zodat wij samen jouw ideeën en ambities kunnen waarmaken.