Maatwerk software

Maatwerk software

Een software applicatie die naadloos aansluit op jouw behoeftes

Soms voldoet een standaard softwarepakket niet aan de wensen die jij hebt. Maar daar hebben wij een oplossing voor. Wij kunnen een maatwerk webapplicatie voor je bouwen, met hierin alle toepassingen en functionaliteiten die jij voor je webshop wenst. Deze maatwerk software integreren we met alle beschikbare systemen van je bedrijf. Hiervoor gebruiken we het zeer veelzijdige open source PHP framework Symfony. Door onze jarenlange ervaring – met gemak tienduizenden uren – is het voor ons eenvoudig om jouw B2B portal te voorzien van maatwerk software.

Wat is Symfony?
Symfony is voor het eerst gereleaset op 18 oktober 2005 onder de MIT license. Het is nog steeds een van de meest populaire frameworks bij gebruikers en ontwikkelaars. Met behulp van Symfony heeft Creative CT veel maatwerkprojecten succesvol gebouwd en opgeleverd voor meerdere grote klanten. Symfony is een open source PHP framework met een set van herbruikbare componenten. Hierdoor gaat het maken van een maatwerkapplicatie sneller en efficiënter.

Symfony logo

Waarom onze keuze voor Symfony voor de ontwikkeling van maatwerk software?

Symfony is

  • High performance – Symfony is het snelste PHP-framework
  • Oneindige flexibiliteit – Wat jouw behoeftes ook zijn, het kan in Symfony gerealiseerd worden. De Dependency Injector en de Event Dispatcher maken het volledig configureerbaar, waarbij elk van de stenen volledig onafhankelijk is. Een 3-in-1 raamwerk, van soorten; Full Stack (complete versie), Brick by Brick en Microframework.
  • Uitbreidbaar – Van de kleinste steen tot de volledige kern zelf, alles wordt gepresenteerd als een “bundel” (of plug-in in Symfony-taal) in Symfony. Elke bundel is bedoeld om functionaliteit toe te voegen aan het framework en kan ook worden hergebruikt in een ander project.
  • Stabiel – Het Symfony-releaseproces zorgt voor de compatibiliteit tussen alle secundaire versies en biedt 3 jaar ondersteuning voor belangrijke Symfony-versies.
  • Gemak voor developers – Als een zeer functionele omgeving garandeert Symfony ook een bepaald comfortniveau voor ontwikkelaars. Door het uitvoeren van een aantal onaangename taken (bijvoorbeeld de ontwikkeling van kleine functionaliteiten), stelt Symfony ontwikkelaars in staat zich te concentreren op de werkelijke hoogtepunten van een toepassing en hun rol zowel volledig te valideren als hun productiviteit te verbeteren.
  • Gebruiksvriendelijk – Symfony is volledig flexibel om te voldoen aan de behoeften van zowel professionals als geavanceerde gebruikers en is ook zeer toegankelijk. Overvloedige documentatie, community- en professionele ondersteuning en ‘embedded’ best practices binnen het raamwerk (best practices die native worden toegepast zonder dat ze zich hiervan bewust hoeven te zijn of ze niet moeten begrijpen) zorgen ervoor dat een beginner zich snel op zijn gemak voelt met Symfony.

De kracht van een open source framework
Open source software is gratis. Of beter gezegd: de broncode is vrij. Je kunt deze aanpassen en verbeteren of uitbreiden. Een open source framework kan alleen maar succesvol zijn met een goed en sterk fundament. En dat is zonder twijfel het geval bij Symfony. Zo is er een zeer grote en actieve community van wel 3.000 mensen die bijdraagt aan de ontwikkeling van Symfony. Daarnaast zijn er zeker 600.000 Symfony-developers wereldwijd. De ontwikkelaars zorgen er samen met de testers en gebruikers voor dat de software wordt doorontwikkeld.

Web interface Symfony

Symfony integreren in software
Omdat Symfony een open source framework is, kunnen componenten ervan gebouwd worden in softwareapplicaties. Er zijn door de jaren heen veel bekende softwareapplicaties gebouwd met delen van Symfony, zoals:

Hoe kunnen we jou helpen bij de realisatie van maatwerk software?

Veel bedrijven zoeken naar een manier om hun processen te automatiseren. Creative CT kan je gericht helpen met de inventarisatie van deze processen en de mogelijkheden om deze processen in een software applicatie te bouwen. Wij kunnen de applicatie tevens koppelen met jullie bestaande software, zoals een ERP pakket als SAP, Navision of Exact.

Is er bij jullie bedrijf een behoefte aan een maatwerk weboplossing? Plan dan vrijblijvend een gesprek met ons om de mogelijkheden te verkennen om software te ontwikkelen die naadloos aansluit op jullie behoeftes.