Symfony webshop specialist

Sylius

Creative CT is onlangs Professional Solutions partner geworden van Sylius en daar zijn we trots op!

Sylius is een open source e-commerce platform op basis van Symfony. Symfony staat bekend als het PHP framework met high quality code. Niet zo gek dus dat onze developers hier graag mee werken. Een framework is eigenlijk een verzameling van herbruikbare componenten, die ervoor zorgen dat het gemakkelijker wordt om bepaalde taken uit te voeren en het hierdoor dus eenvoudiger wordt om software te ontwikkelen. Om het even gemakkelijk uit te leggen maken we de vergelijking met Lego. Het framework Symfony is de lego en Sylius is jouw legoplaat waar je mee kan bouwen. Het grote voordeel is dat de basis al staat en dat we dus sneller kunnen beginnen met de specifieke maatwerk-functionaliteit die de klant nodig heeft.

Sylius heeft voor e-commerce veel relevante componenten, denk hierbij aan de betaalmethoden en een winkelmandje. Sylius heeft een actieve community met onder andere developers en strategen die actief ontwikkelde functionaliteiten en componenten beschikbaar stellen voor andere developers en op deze manier helpen met het mee ontwikkelen van Sylius.

webshops in sylius

Waarom Sylius?

Tegenwoordig zijn er zoveel verschillende platformen waarmee we webshops kunnen bouwen. Daarom kunnen we ons voorstellen dat je jezelf de vraag stelt “Waarom kiezen voor Sylius?” Je kiest voor dit platform omdat je een dermate specifieke wens hebt waarvoor maatwerk ontwikkeling nodig is, in plaats van veel maatwerk in een bestaande oplossing te maken, maak je het maatwerk in Sylius, wat bedoeld is om met maatwerk uit te breiden.

Sylius is hierin een goed begin, zo hoef je niet telkens opnieuw het wiel uit te vinden, gezien veel van de standaard onderdelen van webshops hier al wel in zitten, producten, categorieën, check out, dat soort zaken.

Sylius professional solution partner badge

Maatwerk voor jou!

Maatwerk maken in Sylius

Sylius is zeer geschikt voor het ontwikkelen van maatwerk e-commerce. Ons Maatwerk team maakt hier dan ook veelvuldig gebruik van. Ook wanneer er complexe processen zijn, koppelingen met CRM- of ERP systemen, is Sylius de ideale oplossing! Als Professional Solution partner van Sylius kunnen wij nog beter op maat gemaakte webshops bouwen voor jouw bedrijf.

Nieuwsgierig geworden?

Neem gerust eens contact met ons op om te kijken wat we voor jouw webshop kunnen betekenen! We laten je graag zien wat de mogelijkheden zijn om te voldoen aan de wensen van je bedrijf en jouw op maat gemaakte webshop te bouwen met Sylius!