WordPress website

Ga voor een professionele WordPress website voor jouw e-commerce onderneming!

WordPress is één van de bekendste platforms om een website mee te bouwen. Vrijwel iedereen heeft wel eens van WordPress gehoord. Ze zijn begonnen als blogplatform, maar inmiddels is WordPress vele malen breder in te zetten. Zo kun je met WooCommerce een professionele webshop bouwen.

Wat is WordPress?

WordPress is een populair platform waarmee je een website kunt bouwen. WordPress biedt een Content Management System (CMS), software en plug-ins. Het is een open source platform met een grote community. De gehele community kan de code van WordPress verspreiden, inzien en aanpassen.

WordPress in het kort:

 • Gratis software
  WordPress.org is gratis te downloaden en te gebruiken. Deze versie van WordPress kun je gebruiken op je eigen hostingpakket. Voor het merendeel van de software hoef je niet te betalen. Niet alles is echter gratis te gebruiken. Voor sommige uitbreidingen en plug-ins moet je betalen. Daarnaast kun je maatwerk uitbreidingen toevoegen aan jouw WordPress website.
 • Gebruiksvriendelijk
  Zowel de software als het CMS is eenvoudig te begrijpen. WordPress beschikt over een grote online community waar je terecht kunt met vragen.
 • SEO hulp
  WordPress beschikt over de Yoast SEO plug-in, die je op weg helpt om je website te optimaliseren op het gebied van SEO.
 • Webshop met WooCommerce
  Je kunt een webshop bouwen in WordPress met de plug-in WooCommerce. Deze plug-in is gratis te downloaden.

WooCommerce webshop

WooCommerce is de basis webshop plug-in van WordPress. Hiermee kun je zowel B2C- als B2B webshops bouwen. WooCommerce biedt een uitstekende basis voor jouw webshop. Deze basis is vervolgens uit te breiden met maatwerk oplossingen. Vooral voor kleinere ondernemingen is een WooCommerce webshop een zeer interessante optie. Er zijn echter voldoende grotere ondernemingen die een WooCommerce webshop gebruiken, zoals barbecueproducent Weber, rugbyteam The All Blacks en zangeres Björk.

WordPress website laten maken?

Een WordPress website heeft enkele zeer interessante voordelen: het is gratis te downloaden, eenvoudig in gebruik en flexibel uit te breiden. De kosten van een WordPress website beginnen rond 8.000,- euro. De kosten van een WooCommerce webshop beginnen rond 15.000,- euro.

Met een WordPress website gebouwd door Creative CT ben je verzekerd van:

 • Geen wachttijd: we starten direct;
 • Korte time to market;
 • Advies van WordPress experts;
 • Hulp bij het overzetten van je huidige omgeving;
 • Ondersteuning na oplevering;
 • Ondersteuning van UX/UI-designers en marketeers.