Squeezely en Creative CT

Squeezely

Creative CT is partner van Squeezely op het gebied van customer data platforms.

Met behulp van dit Customer Data Platform krijg je grip op de customer journey en wordt het makkelijker om op het juiste moment op het juiste digitale kanaal relevant te zijn voor een websitebezoeker of klant.

Customer Journey Squeezely

Squeezely in het kort

Met behulp van Squeezely krijg je de volledige datagedreven controle op jouw webshop en alle online marketing kanalen. Daarmee kun je van iedere klant of klantgroep een 360- graden klantbeeld maken. Vanuit een 360- graden klantbeeld is het mogelijk doelgroepen te synchroniseren naar de gewenste digitale kanalen. Maak je eigen klantreizen en personaliseer eenvoudig je pagina’s.

Met behulp van de Squeezely tracking software op jouw website ben je in staat om op basis van First Party Cookies uiteindelijk een volledig profiel te creëren van iedere bezoeker of klant die bij je op de site komt. Squeezeley identificeert de terugkerende bezoekers op de site met behulp van Squeezley cookies en zal alle nieuwe informatie automatisch opslaan in het profiel. Hierdoor creëer je gemakkelijk een profiel voor iedere bezoeker en kun je sturen op de data die je hebt vergaard.
Uitleg Squeezely

Je hebt per klant een kraakhelder overzicht van alle voor jou relevante data. Wie is de klant, welke events hebben plaatsgevonden, in welke klantfase bevindt de klant zich? De velden zijn volledig aan te passen, zodat je alleen ziet wat jij belangrijk vindt. Het klantprofiel combineert de CRM-data met het gedrag van die persoon op jouw website. Alles wordt verzameld op één centrale plek, dat is overzichtelijk en werkt super gemakkelijk. Het is mogelijk om volledig in te zoomen op klantniveau, het 360 graden klantprofiel van Squeezely maakt dit wel erg eenvoudig!

Squeezely koppelen met bestaande CRM gegevens

Het mooie van Squeezeley is dat jouw bestaande klantdata geïmporteerd kan worden in het platform. Er kan voor iedere klant een profiel worden aangemaakt met de geüploade CRM en ERP gegevens. Als dit e-mailadres al bekend is bij Squeezley, omdat dit klant de site al heeft bezocht zullen deze gegevens aan elkaar worden gekoppeld. Hierdoor wordt het klantprofiel nog vollediger.

Verrijk met gegevens vanuit een winkel of callcenter

Heb je veel offline data verzameld vanuit een fysieke winkel of callcenter? Ook deze data is te koppelen aan de klantprofielen.

Stuur volledig op basis van data

Dankzij alle verzamelde data en het volledige klantprofiel die we hebben van de klanten is het mogelijk om de klantreis volledig te sturen. Hierdoor ziet de gebruiker altijd datgene wat hij op dat moment nodig heeft.
Hierdoor zet je heel gericht je marketing in en is de kant op een conversie vele malen groter.

Squeezely - sturen op data

Wat kunnen wij met gebruik van Squeezely voor jou betekenen?

Wil je groeien met jouw B2B webshop? Neem dan contact met ons op voor een demo; we laten je dan zien welk succes je kunt bereiken. Heb je interesse om Squeezley te gaan gebruiken, maar ben je zelf niet handig? Geen probleem! Wij zorgen ervoor dat de juiste data inzichtelijk is, de externe data wordt gekoppeld en dat de juiste klantreizen worden bepaald, in samenwerking met jouw organisatie. Het resultaat is dat je volledig data gedreven beslissingen kunt nemen op je webshop en je de klant centraal zet.

Meer weten?
Neem contact op met één van onze specialisten, we leggen je graag het één en ander uit!