Spotler en Creative CT

Samenwerking Spotler

Marketing automation van Creative CT en Spotler.

Spotler is partner van Creative CT op het vlak van marketing automation. Samen zorgen we voor goed uitgedachte e-mail marketing automation. Met een goede e-mail marketing strategie prikkel je de ontvanger om actie te ondernemen, zodat je jouw producten en diensten beter kunt verkopen aan je klanten. Ga bijvoorbeeld voor meer orders of een hogere waarde per order.

Wat is Spotler?

Spotler is marketing automation software die marketeers en communicatieprofessionals meer marketingpower geeft. Er zijn niet oneindig veel functies in de software, er zijn enkel functies die daadwerkelijk gebruikt worden en die eenvoudig te gebruiken zijn. Met Spotler maak je zelf snel en eenvoudig e-mail nieuwsbrieven, webformulieren, enquêtes, landingspagina’s, A/B splittesten en automatische (event-triggered) campagnes.

De voordelen van Spotler e-mail automation

Spotler is de ideale oplossing voor je e-mail marketingactiviteiten. De functionaliteiten zijn op een toegankelijke manier toe te passen, waardoor gebruikers snel resultaat behalen met hun e-mail marketing. Dit zijn de voordelen van Spotler:

  • 100% AVG-compliant;
  • Te koppelen met vrijwel alle systemen;
  • Alles in je eigen huisstijl;
  • Uitgebreide ondersteuning;
  • Passend bij iedere branche, bedrijfsgrootte en doelstelling.

Wat doet Spotler e-mail marketing voor jou?

Spotler heeft voor iedere branche een geschikte e-mail marketing oplossing. Van B2B tot non-profit en van B2C tot e-commerce: er is altijd een marketing automation om jouw doelen te bereiken. Wil je e-mail marketing inzetten én persoonlijk contact houden met je klanten? Ga dan voor de samenwerking van Creative CT en Spotler!