Fast50 nominatie 2017

5 september 2017 16:58
Laatste update: 21 juni 2021 11:20
Door Chantal van de Vijver
Categorie: Nieuws en Events

Deloitte Fast 50
Creative ICT is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast50 award 2017. De Deloitte Technology Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven van Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vier jaar (2013 – 2016). Donderdag 12 oktober wordt de uiteindelijke ranking feestelijk bekendgemaakt in Utrecht. De genomineerden maken ook kans op een plek in de EMEA Fast 500: de vijfhonderd snelste groeiers in Europa, het Midden-Oost en Afrika.

“Wij zijn erg trots op deze prestatie en hadden een aantal jaren geleden nooit verwacht zo snel te kunnen groeien met Creative ICT. Deze nominatie is een erkenning voor ons harde werk en out-of-the-box oplossingen. Het laat zien dat we op de juiste weg zitten en blijven groeien. We blijven echter kritisch en investeren veel in de optimalisatie van onze diensten en processen.”

Full service internetbureau voor Online Succes
Creative ICT is een full service internetbureau, dat zich focust op online succes. Met expertise op het gebied van o.a. WordPress websites, Magento webshops, Native Apps, Maatwerk Applicaties en Online Marketing, ontzorgt Creative ICT bedrijven in Nederland bij hun IT & Marketing vraagstukken en ontwikkelt doelgerichte (maatwerk) oplossingen.

Definitieve plek in de Fast 50
Met een 17e plek is Creative ICT in de top 20 geëindigd.