3x snel een website laten maken

13 april 2022 07:44
Laatste update: 13 april 2022 10:56
Door Marlin Perton

Als je hebt besloten te investeren in een nieuwe e-commerce omgeving, dan wil je snel een website laten maken. Jouw nieuwe webshop moet zorgen voor meer omzet en daar wil je natuurlijk niet op wachten… In dit blog lees je waar je op moet letten als je zo snel mogelijk een website wilt laten bouwen.

1: Kies een e-commerce agency zonder wachttijd

Een goede e-commerce omgeving is in steeds meer branches onmisbaar. Dit betekent dat e-commerce agencies vaak wachttijden hanteren om de hoeveelheid werk te kunnen spreiden. Dat is natuurlijk niet waar jij op zit te wachten als je snel een website wilt laten bouwen. Vraag in de oriënterende fase al hoe snel gestart wordt met jouw project hoe de prioriteiten zijn. Zelfs in deze drukke tijden zijn er e-commerce agencies die direct met jouw project kunnen starten!

2: Kies een websitebouwer die altijd aandacht voor je heeft

In de oriënterende fase heeft iedere websitebouwer 100% aandacht voor jou. Er moet namelijk een deal gesloten worden en daar is aandacht voor nodig. Zodra de deal gesloten is, begin je langzaam te merken dat jouw de e-commerce agency prioriteiten stelt. Er wordt eerst gewerkt aan grote opdrachten, waardoor kleinere projecten blijven liggen. Als jij één van de ongelukkigen met een kleiner project bent, duurt het ontzettend lang voordat er eindelijk eens aan jouw website gewerkt wordt… Door te vragen naar de werkwijze en manier van plannen van jouw digitale partner, voorkom je dat je later voor nare vertragingen komt te staan.

3: Kies een digital agency met een realistische planning

Bij het snel bouwen van een webshop hoort een realistische planning. Let op: een realistische planning is niet hetzelfde als een snelle planning. Een realistische planning is een haalbare planning die efficiënt uitgevoerd kan worden. Veel digital agencies werken met ontzettend strakke planningen die uiteindelijk helemaal niet haalbaar blijken. Je kunt beter kiezen voor een websitebouwer die een iets ruimere planning aanhoudt. Zo’n planning kan namelijk veel effiiënter worden gevolgd, waardoor jouw website alsnog snel gemaakt is.

Korte time to market met Creative CT

Bij Creative CT weet je zeker dat je snel een website laat maken. Wij laten je niet wachten, want tijd is geld:

  • We starten direct;
  • We hebben altijd tijd voor jou;
  • We weten hoeveel tijd jouw project kost.

Zo garanderen wij dat jouw webshop een korte time to market heeft.