Kom jij de Webwinkel Vakdagen 2019 bezoeken?

31 december 2018 17:29
Laatste update: 4 januari 2023 12:08
Door Shanna Bufink
Categorie: Nieuws en Events

Aftermovie 2019:

Voor de 13e keer vindt het grootste e-commerce-event van de Benelux plaats: de Webwinkel Vakdagen 2019. Na 12 succesvolle edities met afgelopen jaar een recordaantal bezoekers van 12.542, volgt in 2019 een nieuwe editie boordevol inspirerende sprekers, relevante thema’s en vele exposanten.

Het bezoeken van de beurs is 100% gratis.

Programma

Centraal tijdens de Webwinkel Vakdagen staat e-commerce. Door de voortdurende groei van e-commerce en nieuwe digitale technologieën transformeert de samenleving en daarmee ook de manier waarop er wordt geconsumeerd. Hoe zorg je ervoor dat je bij kunt blijven en voldoet aan de verwachtingen van de consument?

Keynotezaal

Samen met Wijnand Jongen, CEO Thuiswinkel.org, gaan de keynotesprekers dieper in op dit vraagstuk waarbij zij vooral hun visie en lange termijn strategie zullen presenteren. Lezingenzaal In maar liefst 11 lezingenzalen zullen voornamelijk vraagstukken uit de dagelijkse praktijk aan bod komen waarbij de bezoeker direct toepasbare tips krijgt.

Exposanten

Op de beursvloer vind je ruim 270 exposanten terug die e-commerce oplossingen bieden binnen diverse thema’s, van e-commerce platformen en logistiek tot betaalsystemen en marketing. Bekijk de exposantenlijst hier: https://www.webwinkelvakdagen.nl/nl/exposanten

Plattegrond & Standlocatie

Hieronder zie je waar Creative ICT zich bevindt;

 

5 redenen om naar de Webwinkel Vakdagen te komen

 1. Verbreed je e-commerce kennis

Ervaringsdeskundigen en topbestuurders delen hun kennis en ervaring in een uitgebreid programma vol uiteenlopende actuele onderwerpen uit de e-commerce branche. In 11 themazalen en 1 grote keynotezaal worden meer dan 200 inspirerende sessies verzorgd door sprekers uit binnen- en buitenland. Alle informatie die jij nodig hebt om van 2019 een succes te maken op één plek.

Bekijk hier het volledige programma

 

 1. Laat je adviseren

Meer dan 270 e-commerceleveranciers presenteren zich op de beurs. Zij bieden ervaringen, inzichten en hands-on oplossingen, waarmee jij direct aan de slag kunt: van marketingoplossingen en webshop software tot aan e-commerce platforms en wetgeving.

 

 1. Wissel ervaringen uit & luister naar inspirerende sprekers

Met 13.000 bezoekers is er meer dan genoeg gelegenheid om te netwerken met andere webwinkeliers, multichannel retailers en prominenten uit de branche. Ontmoet en wissel dus 2 dagen lang ervaringen uit met duizenden professionals uit jouw vakgebied.

Wie kan jou beter vooruit helpen dan de absolute toppers uit de e-commerce? Daarom staat ons keynoteprogramma bol van prominente sprekers die jou inspireren en belangrijke inzichten meegeven.

 

 1. Ontmoet onze partners 

Er zijn een aantal van onze partners aanwezig op de Webwinkel Vakdagen. We adviseren een bezoekje te geven aan hun stand!

 • Sendcloud
 • Postcode.nl
 • Datatrics
 • Channable
 • Pay.nl
 • Hipex
 • Feedback Company
 • Afterpay

 

 1. Ontmoet Creative ICT!

Creative ICT heeft zich ingespannen om een geweldige stand neer te zetten, met voldoende hapjes, drankjes, gezelligheid en natuurlijk veel nuttige informatie op gebied van e-commerce. We nodigen je graag uit bij onze stand!

 

Aftermovie

Zie hier de aftermovie van vorig jaar;