Great Place to Work

De eerste certificering is een feit!

Creative CT Great Place to Work gecertificeerd!

Je zet een eerste doel die onderdeel is van iets groters en je werkt samen met het team hard aan het bereiken van dat doel. Desondanks hadden we niet verwacht ons eerste doel al zo snel te halen! Het eerste Great Placet to Work onderzoek heeft ons meteen een certificering opgeleverd. En dat is super cool! Onze cultuur is uitzonderlijk en dat willen we graag behouden in onze groeiende organisatie. Om dit te waarborgen gingen we aan de slag met Great Place to Work en met een 100% respons op het medewerker onderzoek zijn we gecertificeerd, waarbij we het hoogst hebben gescoord op het thema’s eerlijkheid, jezelf kunnen zijn en op elkaar kunnen rekenen wanneer dat nodig is.

Andere zaken die uit de toetsing naar voren komen zijn dat er veel vertrouwen is in het management en dat er veel ruimte en ondersteuning is voor de professionele en persoonlijke ontwikkeling en dat onopzettelijk fouten maken gewoon mag!  We voelen ons gewaardeerd en vinden dat ons werk er toe doet. Allemaal resultaten om enorm trots op te zijn!

Wat maakt van Creative CT een Great Place to Work?

Wij willen bij de beste werkgevers van Nederland horen omdat wij erin geloven dat wanneer wij goed voor onze medewerkers zorgen de kwaliteit, creativiteit, innovatiekracht en snelheid waarmee we onze klanten bedienen ook steeds meer toe zal nemen. Het ultieme einddoel is dat onze klanten onze ambassadeurs worden en dat iedereen die een e-commerce agency nodig heeft meteen aan ons denkt.

Vertrouwen is in elk team de basis voor een goede samenwerking. Great Place to Work meet dit door middel van de trust index. Hierop scoorden wij maar liefst 87%. De vraag: Alles overziend vind ik deze organisatie een Great Place to Work is de  ‘gevoelsindex’ hierop scoorden we zelfs 95%. De basis zit dus goed!

100%

Respons op het medewerker onderzoek

100%

Je kunt hier op mensen rekenen als je ze nodig hebt

98%

Eerlijke behandeling van mensen ongeacht persoonskenmerken

94%

Ondersteuning in professionele en persoonlijke ontwikkeling én het tonen van waardering

Welke kernwaarden bijdragen aan ons DNA?

  • Focus
  • Respect
  • Openheid
  • Moed/ Lef
  • Commitment

Misschien herken je deze kernwaarden, want het zijn ook de kernwaarden van de Scrum-methodiek. Sinds enkele jaren hebben we de Scrum-methodiek omarmt en door ons te verdiepen in deze werkwijze, hebben we ons gerealiseerd dat deze kernwaarden bijdragen aan de kijk die wij hebben op onze manier van werken. Het samenwerken als team en het samenwerken met de opdrachtgever.

Wat doen wij om jou gelukkig te maken?

Jij staat bij ons centraal. Wij zorgen dat jij je thuis voelt, jezelf kunt zijn. Fouten mag je juist maken om te komen tot de beste resultaten. Wij geloven in groei en stimuleren dan ook jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Dit krijgen we namelijk dubbel en dwars terug, doordat jij alles wat je hebt geleerd terugbrengt in jouw team. Hiermee verrijk je jouw team en kan het team opdrachtgevers beter bedienen. En wanneer opdrachtgevers tevreden zijn, dan zijn wij dat ook!

We willen ook dat jouw privé leven en jouw werk elkaar niet uit balans brengen, dus je kunt je werk flexibel indelen en is er de mogelijkheid om zowel op kantoor als deels vanuit huis te werken.

Natuurlijk geven we ook de standaard leuke, gemotiveerde collega’s om mee te werken, het passende salaris zodat je ook in je privé tijd leuke dingen kan doen, de gebruikelijke reiskosten vergoeding en een goede pensioen regeling. En maak je niet druk, die leuke vrijmibo die hebben wij natuurlijk ook! En zo af en toe een potje mario kart of een avondje karaoke.

"In de zelfsturende teams, ben je als specialist zelf verantwoordelijk voor wat je doet en hoe je dat doet. Want jij weet natuurlijk zelf het best in jouw vakgebied, hoe je het maximale resultaat kan behalen!"
Ellen - Rose van Dijk

We zijn het met elkaar eens geworden, en dan?

Het is een beetje traditie geworden, kom je bij ons jouw contract tekenen, dan hoort daar een kennismakingslunch bij! We vragen dan ook zoveel mogelijk je directe collega’s voor de lunch om elkaar een beetje te leren kennen, bovendien krijg je dan al een ‘voorproefje’ van onze cultuur. Want broodjes bestellen doen we graag en is elke keer weer een feestje!

Vaak gaat er wel een maand of 2 overheen, voordat we je weer zien. Maar we verliezen je zeker niet uit het oog, onze aftelkalender vertelt ons hoeveel nachtjes het nog slapen is tot we je op kantoor mogen verwelkomen! In de tussentijd ontvang jij van ons een kaartje, zodat je weet dat we aan je denken.

Dan breekt DE DAG aan. Zo’n eerste dag is vol indrukken en informatie, dus we hebben iets lekkers voor je klaarliggen om je suikerpeil op niveau te houden. We starten met de introductie ochtend, waar je geïnformeerd wordt over huisregels, facilitaire zaken, laptop, toegang tot systemen. Is alles duidelijk? Mooi! Dan dragen we je over aan jouw buddy voor de rest van de dag. Jouw buddy is jouw steun en toeverlaat die eerste weken. Je kan er terecht voor al jouw vragen over de organisatie, over de systemen en over je taken. Bovendien voorzien we je van een inwerkprogramma voor de eerste maand, dus je weet precies waar je aan toe bent en krijgt zo een zachte landing in het team.

Enthousiast geworden? Bekijk de vacatures!

Creative Team Rick, Creative Team Marcel, Creative Team Hans
Creative Team Sfeer
Creative Team Sfeer
Creative Team Marijn
Creative Team Hans
Timar Creative Team
Creative Team
Creative Team Eelco