2BA webshop koppeling

Integreer met 2BA, zodat uw producten en handelsgegevens doorzoekbaar zijn via uw webshop.

2BA webshop koppeling voor product- en handelsgegevens

2BA koppeling voor Magento 2 webshops

Creative CT heeft een maatwerk Magento 2 module ontwikkeld, waarbij 2BA geïntegreerd wordt met Magento 2. De module zorgt ervoor dat alle producten en handelsgegevens vanuit 2BA omgezet worden, waaronder;

  • Omschrijving
  • Specificaties
  • Documenten
  • Afbeeldingen
  • Prijzen
  • ETIM-classificatie

Voor de installatiebranche biedt Creative CT met de koppeling een mooie oplossing voor hun Magento B2B webshop of B2B portal. De groothandel kan de leveranciers vanuit 2BA selecteren, om vervolgens hun artikelen met eigen marges te importeren en synchroniseren in hun webshop. Met behulp van 2BA is het mogelijk om te selecteren uit circa 17 miljoen handelsrecords van meer dan 2,5 miljoen producten.

Vanuit het Magento 2 beheerpaneel kunnen de artikelen beheerd worden, aangepast worden, uitgebreid worden en kan per categorie een prijsmarge gekozen worden. Ook is het mogelijk om bepaalde artikelen uit te filteren.

Voorbeeld van een webshop met 2BA koppeling (circa 100.000 producten)

2BA koppeling met een ander webshop platform

Creative CT kan voor jou een 2BA koppeling op maat ontwikkelen. Op basis van de Magento 2 module kan Creative CT een maatwerk module maken voor jouw gewenste platform. Denk bijvoorbeeld aan Shopware of Symfony. Meerdere e-commerce platformen zijn mogelijk. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Laat jouw 2BA koppeling ontwikkelen door Creative CT

Creative CT bestaat sinds 2010 en heeft ruime ervaring in de installatiebranche. J kunt rekenen op een kwalitatieve oplossing, die stabiel is en tevens rekening houdt met optimale vindbaarheid in Google.

Unleash your digital potential

Creative CT - Management Team, Shanna Bufink, Joost Valentijn, Marcel ten Hoopen, Bas Janssen, Pim Korschner (2)