Symfony webshop

Een maatwerk e-commerce omgeving die oneindig schaalbaar is

Als standaard webshop software niet voldoende mogelijkheden biedt om je bedrijfsprocessen digitaal te ondersteunen, biedt Creative CT de mogelijkheid een maatwerk webshop te bouwen. Dit doen we met behulp van het open source PHP framework Symfony. We ontwikkelen een platform dat bij jouw onderneming past en dat naadloos integreert met jullie bestaande (ERP) software. Dit doen wij op zo’n manier dat alle bedrijfsinformatie en bedrijfsprocessen via deze webapplicatie kunnen worden ontsloten.

Symfony bij complexe bedrijfsprocessen

Er zijn bedrijven die zulke gecompliceerde bedrijfsprocessen hebben, dat geen enkel standaard softwarepakket toereikend is. Symfony biedt de flexibiliteit die nodig is om deze high performance B2B platforms te ontwikkelen die een standaard webshop software niet kan bouwen. Creative CT is actief in diverse nichemarkten. Wij kennen bedrijven die te maken hebben met zeer specifieke bedrijfsprocessen. Om deze bedrijfsprocessen via een webapplicatie beschikbaar te maken, bouwen en onderhouden wij platforms op het framework van Symfony. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om onze kennis en kunde in te zetten om de bedrijfsstrategie en bedrijfsvoering van onze klanten te integreren met online technologie. En door de inzet van Symfony zijn er vrijwel geen beperkingen. The sky is the limit.

Web interface Symfony

Creative CT voor ontwikkeling en beheer

De ontwikkeling van een maatwerkplatform is alleen mogelijk in nauwe samenwerking met onze klanten. Afgelopen jaren heeft Creative CT intensief tijd besteed aan adoptie van het Scrum-framework voor de softwareontwikkeling binnen de organisatie. Een multidisciplinair team werkt vanaf dag één aan het product en blijft gedurende de gehele product life cycle betrokken.

Wij nemen eveneens bestaande Symfony-webshops in beheer. Na een inventarisatie en het in beheer nemen voorzien we deze webshops van een op maat uitgewerkte Service Level Agreement (SLA). Natuurlijk alles in goed overleg met onze klant.

Voor meer informatie over maatwerk software, bezoek je onze Maatwerk software pagina.

Unleash your digital potential

Creative CT - Management Team, Shanna Bufink, Joost Valentijn, Marcel ten Hoopen, Bas Janssen, Pim Korschner (2)