Hoge kwaliteit webshop

Altijd de beste oplossing voor jouw business

In deze digitale tijd is een goede e-commerce omgeving onmisbaar. Het biedt extra kansen voor jouw bedrijf. Je zet jezelf op een beslissende voorsprong ten opzichte van je concurrentie.

Probleem: onvoldoende kwaliteit

Als je een e-commerce oplossing laat ontwikkelen of deze wilt upgraden, wil je verzekerd zijn van kwaliteit. Creative CT begrijpt dat het een grote stap is.

Gebrek aan kwaliteit is een veel genoemd probleem bij e-commerce omgevingen. Onze klanten geven vaak aan dat er bij andere agencies vooral onervaren junioren aan hun project werkten. Daardoor had het eindproduct te weinig toegevoegde waarde en viel het resultaat tegen.

Gegarandeerd kwaliteit

Creative CT haalt alle potentie uit jouw business. Wij vinden dat jij verzekerd moet zijn van hoge kwaliteit, toegevoegde waarde en zichtbaar resultaat.

Dit zijn onze garanties:

  • Altijd ervaren specialisten;
    Een goed team bestaat uit meerdere specialisten die op verschillende niveaus werken. Zo weet jij zeker dat er altijd een specialist is die jouw probleem begrijpt en oplost.
  • Alleen toegevoegde waarde;
    Wij werken volgens de scrum-methodiek. Hierdoor hebben we altijd overzicht in de toegevoegde waarde die we bieden binnen jouw project. Bovendien heb jij altijd 100% inzicht in de voortgang. Zo weet jij zeker dat wij geen onnodig werk doen.
  • Alleen met best practice methodes.
    Wij werken alleen met methodes en technieken waarvan we weten dat het werkt. Het liefst onderbouwen we dit met data. Als de kwaliteit van bestaande technieken niet voldoet aan onze standaard, ontwikkelen we zelf een betere variant.