Microsoft Dynamics AX webshop koppeling Magento 2

Integreer met AX, zodat al uw infrastructuur gesynchroniseerd wordt met Magento 2.

Microsoft Dynamics AX koppeling voor Magento 2 webshops

Microsoft Dynamics kent meerdere pakketten, waaronder de AX versie. AX verzekert uw bedrijf maximale productiviteit voor uw medewerkers, optimale management van veranderingen binnen uw organisatie, profiteren van de flexibele cloudoplossing, sterke positie ten opzicht van uw concurrenten, samenwerken met de hele supply chain en kwaliteit monitoring.

Creative CT heeft een maatwerk Magento 2 module ontwikkeld voor Microsoft Dynamics AX, waarbij AX, geïntegreerd wordt met Magento 2. De module zorgt ervoor dat alle data uit de infrastructuur van Dynamics AX volledig gekoppeld is met uw webshop.

Microsoft Dynamics AX koppeling met een ander webshop platform

Creative CT kan voor u een AX koppeling op maat ontwikkelen. Op basis van de Magento 2 module kan Creative CT een maatwerk module maken voor uw gewenste platform. Denk bijvoorbeeld aan Magento 1, WooCommerce, Shopify, CCV Shop of Lightspeed. Staat uw e-commerce platform er niet bij? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Laat uw Dynamics AX koppeling ontwikkelen door Creative CT

Creative CT bestaat sinds 2010 en heeft ruime ervaring in de B2B branche. U kunt rekenen op een kwalitatieve oplossing, die stabiel is en tevens rekening houdt met schaalbaarheid van uw webshop.