Communicatie

Altijd transparant en eerlijk

In deze digitale tijd is een goede e-commerce omgeving onmisbaar. Een goede e-commerce omgeving biedt extra kansen voor jouw bedrijf. Je zet jezelf op een beslissende voorsprong ten opzichte van je concurrentie.

Probleem: gebrekkige communicatie

Als je hebt besloten dat je je online zichtbaarheid wilt vergroten, wil je weten waar je aan toe bent. Het gaat om jouw business, dus jij moet altijd weten wat de status van het project is. Creative CT vindt goede communicatie de belangrijkste voorwaarde voor een succesvolle samenwerking.

Gebrekkige communicatie is een veel voorkomend probleem bij e-commerce oplossingen. De ervaringen van onze klanten bij andere e-commerce agencies zijn vaak dat de communicatie niet transparant is en er meer beloofd wordt dan mogelijk bleek binnen het gestelde budget. Er werd vaak verkeerd advies gegeven en het vraagstuk werd niet begrepen.

Communiceren is de kern

Creative CT ziet twee kernvoorwaarden op het gebied van communicatie: jouw vraagstuk moet begrepen worden en de communicatie moet transparant en eerlijk zijn. Het moet voor jou altijd duidelijk zijn wat je van ons mag verwachten.

Dit zijn onze garanties:

  • Altijd eerst luisteren;
    Je voelt je gehoord en begrepen. Het is jouw business, jouw vraagstuk, jouw verhaal. Wij willen je eerst 100% begrijpen. Op basis van jouw verhaal gaan we in gesprek. Daar nemen we uitgebreid de tijd voor. We houden van koffie, dus een kopje extra om jou beter te begrijpen vinden we juist prettig.
  • Altijd advies van specialisten;
    Er kijkt altijd een team van experts naar jouw vraagstuk. Als je advies uit meerdere invalshoeken nodig hebt, is dat geen probleem. Wij hebben specialisten op het gebied van development, design en marketing in huis. We kijken graag met een extra paar ogen.
  • Altijd transparante communicatie.
    Wij zijn altijd eerlijk en open in onze communicatie. Onze scrum-werkwijze ondersteunt ons hierbij, want hierdoor heb jij continu inzicht in de voortgang van het project. We beloven nooit meer dan we kunnen waarmaken, maar doen wél altijd net iets meer dan we hebben beloofd.